PAPARACO: Dejo, pazi na peškir!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: Dejo, pazi na peškir!

Kurir snimio predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore kako provodi poslednje dane odmora u blizini Budve

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i ovog leta se odmarao krstareći svojom jahtom po Budvanskoj rivijeri.

Objektiv Kurirovog paparaca uhvatio je „genija“ u trenutku kad se sušio od kupanja, sve s peškirom oko struka, koji je mogao da sklizne s njega svakog sekunda. Utisak je da bi se u slučaju tog skliznuća još neko iznenadio osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kurira, jer je bivši as Zvezde i Milana uživao na jahti u društvu...

Inače, Savićević još nije izašao u susret izazovu koji mu je uputio predsednik UEFA Mišel Platini. Učestvujući u humanitarnoj akciji „Ledeni izazov“ Francuz je nominovao Davora Šukera i Dejana Savićevića, uz obrazloženje da bi bilo dobro ako bi im se pomoću leda razbistrile ideje u glavi. Šuker je izazov prihvatio, uz poziv da njegovim stopama krene Predrag Mijatović, dok se Savićević ovim povodom nije oglasio.

(M. J.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.