PAO UŽIČKI FANTOM: Za tri dana izveo sedam pljački, niko nije znao kako izgleda i šta mu je sledeća meta

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO UŽIČKI FANTOM: Za tri dana izveo sedam pljački, niko nije znao kako izgleda i šta mu je sledeća meta

Stanovnici najvećeg grada zapadne Srbije ovih dana Užice zovu "divlji zapad" jer je samo tokom tri dana, dogodila serija brutalnih pljački, međutim, žitelji mogu da odahnu jer je danas oko 16.30 osumnjičeni pao u ruke policije.

Dvojica policajaca u civilu sačekali su mlađeg muškarca iz Kosjerića kod ulaza u tržni centar "Skver", u centru grada, i on je zatim maricom sproveden u policijsku stanicu, pišu Novosti.

I dok su nadležni intenzivno tragali za razbojnikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji ne odustaje od svojih pohoda, Ere su ga prozvale "užičkim fantomom", jer je, kako kažu, naoružan nožem i skriven pod kapuljačom.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

On je u utorak, 25. oktobra, oko 17 časova, upao u četiri prodavnice u naselju Carina. U svakoj je od od radnika otimao pazar, a u pohodu se zadržao desetak minuta. Zatim je uspeo da pobegne. Već  sutradan, u sredu, opljačkana je zlatara nedaleko od Prve osnovne škole, u centru grada. Scenario je bio isti. Pljačkaš je preteći nožem uspeo da otme nešto nakita od radnice, a tokom bega ispao mu je nož.

Dok je policija obavljala uviđaj, usledila je nova uzbuna: nepoznati razbojnik je opljačkao frizerski salon u Zagrebačkoj ulici i tako se broj razbojništava popeo na - šest.

Foto: Uprava carina

Sedma pljačka u nizu, dogodila se u jutros, nedaleko od pijace. Po istom scenariju, pljačkaš je oteo nakit iz još jedne zlatare, "usred bela dana".

U svakom pojedinačnom slučaju, razbojnik je vodio računa da su u radnjama u smeni žene.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.