PAO GOL NA DEČAKA Majka: Hvala svima na podršci

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO GOL NA DEČAKA Majka: Hvala svima na podršci

Ima naznaka da oporavak ide u dobrom smeru, ali prognoze još ne možemo da dajemo, rekao je anesteziolog dr Volođa Stanković

BEOGRAD - Nemanja M. (11), mališan koji je teško povređen kad je na njega pao gol u naselju Gaj u Barajevu, još je bez svesti i na aparatima, ali ima naznaka da će biti bolje.

Mališan je u četvrtak iz Urgentnog centra prebačen u bolnicu u Tiršovoj.

- Nemanja je na kliniku dovezen s teškim povredama mozga opasnim po život. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Trenutno su njegove vitalne funkcije stabilne, ali dalji tok oporavka je i dalje neizvestan. Ima naznaka da oporavak ide u dobrom smeru, ali prognoze još ne možemo da dajemo - rekao je anesteziolog dr Volođa Stanković.

Dečakova majka Jovana M., koju smo juče zatekli u bolnici, nije htela detaljnije da govori o nesreći koja ih je zadesila.

- Hvala svima na podršci, pre svega Nemanjinim drugarima koji ne prestaju da zovu. Svi se nadamo da će Nemanji biti bolje. Izvinite, toliko samo mogu da kažem - rekla nam je vidno potresena majka.

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.