PANIKA U VALJEVU: Besna lisica napala dečaka!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U VALJEVU: Besna lisica napala dečaka!

Dete je prestravljeno. Počelo je da mokri i u gaće. Dobili smo uput za psihologa jer je veoma uznemireno, kaže otac Marko

VALJEVO - U Donjoj Bukovici nadomak Valjeva trogodišnjeg dečaka D. N. napala je lisica.

Pomoć mu je ukazana u valjevskoj bolnici, i na sreću prošao je samo s ogrebotinom. Slučaj da lisica napadne čoveka usred bela dana ne pamte žitelji ovog kraja. Incident se dogodio na putu Valjevo-Miličinica, u blizini azila za smeštaj pasa lutalica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a lisica je nasrnula na mališana pred njegovim roditeljima.

Otac Marko kaže da se sve odigralo munjevitom brzinom:

- Zaustavio sam kola pored puta da bi žena izvela dete da mokri. Tad sam ugledao lisicu, ali sam mislio da će pobeći. Međutim, ona se ustremila na njih i žena je uspela da uzme dete u ruke. Životinja je šapom pocepala Davidovu nogavicu i ogrebala ga. Zatvorili smo se u kola, a ona je počela da grize branik na kolima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.