PANIKA U SPS: Obradović vikao na Antića i Nikodijevića, ni za živu glavu neće iz fotelje!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U SPS: Obradović vikao na Antića i Nikodijevića, ni za živu glavu neće iz fotelje!

Kad je saznao da ima slabu podršku beogradskih odbora u trci za potpredsednika SPS, Obradović okrivio mlađe partijske kolege da nisu lobirali za njega

BEOGRAD - Među socijalistima raste netrpeljivost kako im se bliži decembarski kongres, na kojem se očekuju radikalne promene u vrhu stranke, a kako Kurir saznaje, najnervozniji od svih je Žarko Obradović. Razlog za njegovu zabrinutost jeste činjenica da ne samo što mu izmiče fotelja zamenika predsednika SPS već je pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << znakom pitanja i njegova pozicija potpredsednika.

Obradović je, kako tvrde njegovi drugovi, u panici jer ima slabu podršku opštinskih odbora, koji uz predsednika SPS predlažu kandidate za potpredsednika.

Loše se kotira

- Žarko je izgubio kompas, najnervozniji je od svih jer, prema do sada pristiglim predlozima opštinskih odbora, on veoma slabo stoji. Zato i raspušta opštinske odbore po Srbiji i uvodi privremene mere, to jest na čelo odbora postavlja sebi odane ljude kako bi podržali njegovu kandidaturu - priča izvor Kurira iz vrha SPS i dodaje da je došlo do promena u odborima u Vladičinom Hanu, Prokuplju, Leskovcu...

Isto je, prema njegovim rečima, pokušano i na prekjučerašnjoj izbornoj konferenciji kragujevačkog odbora, koju su obeležili potpuni haos i rasulo. Kako je Kurir juče objavio, Obradović i Slavica Đukić Dejanović pokušali su da prekinu skupštinu nezadovoljni time što njihov kandidat Zoran Prokić nije izabran. To im nije pošlo za rukom, pa su napustili skup, dok su okupljeni skandirali „Ivice, Ivice“ u znak podrške lideru Dačiću.

Tajni plan lidera SPS

DAČIĆ PUŠTA POTPREDSEDNIKE DA SE KRČKAJU!

Iako se očekuje da će 14. decembra biti izabrani i potpredsednici, kao i  Dačićev zamenik, nije isključeno da šef socijalista izmeni plan.

Dačić bi mogao da odluči da se tada glasa samo za predsednika i izabere GO, dok bi izbor za potpredsednike mogao da odloži do januara. Time bi sve koji jure funkcije pustio da se krčkaju još mesec dana - kaže naš izvor iz SPS.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NE PRIZNAJE PORAZ! Obradović izgubio živce, vikao na kolege iz SPS

Izvor: Press, 29.Nov.2014

Kad je saznao da ima slabu podršku beogradskih odbora u trci za potpredsednika SPS, Obradović okrivio mlađe partijske kolege da nisu lobirali za njega. . Među socijalistima raste netrpeljivost kako im se bliži decembarski...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.