Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANČEVAČKA SATIRA "Pribojavali smo se da bi ovo moglo da se dogodi - kontejneri odbijaju poslušnost!"

Obično se kaže "da nije smešno, bilo bi tužno", međutim redosled je preokrenuo jedan Pančevac uputivši pravu Domanovićevu kritiku na račun prepunih ulica smeća za koje, čini se, niko nije nadležan, osim - kontejnera.

- Pribojavali smo se da ovo može da se dogodi i nažalost dogodilo se. Kontejneri odbijaju poslušnost. Kako neko u njih izruči smeće, tako ga oni sa druge strane izbace napolje. Počelo je u naselju Tesla. Još uvek se ne zna tačan razlog ali se pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je njihovo nezadovoljstvom kulminiralo lošim uslovima u kojima rade. Polomljene su im drške, odvaljeni poklopci, pokvareni točkići, maltretiraju ih i građani i đubretari. Prvi ih lome i pale, drugi treskaju o pod ili kamion. Realno, u takvim uslovima niko ne bi radio, razumemo ih. Da sam gradonačelnik Pančeva hitno bih sazvao sastanak i pozvao predstavnike kontejnera da vidimo kako da rešimo problem. Neće biti dobro ako dugo budu nezadovoljni. Smeće će nam doći glave! - napisao je na Fejsbuku satirični Pančevac. Pošto su sugrađani, ali i komunalno preduzeće, čini se, digli ruke da sklone smeće , čovek je zaslužio da krivci mogu biti samo neposlušni kontejneri.

Buna kontejnera se igleda proširila na levoj obali Dunava -ništa bolje nije ni u Borči. Jedina dobra stvar u celoj situaciji je to što makar napušteni psi i ozeble ptice nisu gladni jer pored kontejnera uživaju u "švedskom stolu".

Da li je problem u građanima ili u Javnom komunalnom preduzeću nije poznato, ali i jedni i drugi su, sudeći prema slikama, bili uporni da oko kontejnera nastane čitava deponija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.