PALMA UKORIO VUJOVIĆA: Ako ste kamerman daću vam posao na TV Palma!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA UKORIO VUJOVIĆA: Ako ste kamerman daću vam posao na TV Palma!

Lider JS bio je ljut jer ga ministar nije slušao već mobilnim telefonom fotografisao u plenarnoj sali

BEOGRAD - Šef poslaničkog kluba Jedinstvene Srbije Dragan Marković “ukorio” je danas ministra finansija Dušana Vujovića.

Ministar je na sednici parlamenta, na kojoj se raspravlja o rebalansu i budžetu za narednu godinu, mobilnim telefonom fotografisao u plenarnoj sali.

“Jeste li vi kamerman? Ako ste kamerman mogu da vam obezbedim posao na mojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << televizijim (TV Palma), a ako niste, onda možete snimke da nabavite preko RTS”, poručio je Marković ministru. Marković je ministra ukorio što ge ne sluša pažljivo dok obrazlaže razloge zbog kojih će podržati predložene zakone.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJOVIĆ SLIKAO MOBILNIM, PALMA GA UKORIO: Ako ste kamerman, daću vam posao na TV Palma!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014

Lider JS bio je ljut jer ga ministar nije slušao već fotografisao u plenarnoj sali..BEOGRAD - Šef poslaničkog kluba Jedinstvene Srbije Dragan Marković “ukorio” je danas ministra finansija Dušana Vujovića...Ministar je na sednici parlamenta, na kojoj se raspravlja o rebalansu i budžetu za...

Nastavak na Kurir...

Palma: Vujoviću, da li si ti ministar ili kamerman?

Izvor: Kurir, 23.Dec.2014, 12:46

Pošto ga Dušan Vujović nije slušao dok je govorio, već je slikao telefonom po sali, Marković mu ponudio posao snimatelja na TV Palma..BEOGRAD - Tokom jučerašnje rasprave o rebalansu budžeta i budžetu ministar finansija Dušan Vujović slikao je poslanike po sali (?!), što je toliko naljutilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.