Ovu decu niko ne voli!

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovu decu niko ne voli!

Kao mali plašili smo se horor filmova, ali najstrašniji su oduvek bili oni u kojima su mala deca glumili negativce. Slika deteta sa zastrašujućom facom ili nožem u ruci, nikada nije bila primamljiva. Od nekih scena popularnih horor filmova odraslima se i danas ledi krv. Pogledajte listu nekoliko dečaka i devojčica koju niko ne voli ali takođe, ne želi ni da sretne na ulici. "Village of the Damned" (1995)

Selo u kome žene rađaju vanzemaljcima decu sa ljudskim izgledom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Svetleće oči i bela kosa odaju zastrašujući utisak. Ovo dete niko ne bi voleo da vidi u komšiluku.

"We need to talk about Kevin" (2011)

Kevinova majka se trudi da voli svoje čudno dete koje priča i čini čudne stvari. Ali Kevin je tek početak jer je njegov konačan čin iznad svega što bilo ko može da zamisli.

"The Good son" (1993)

Oduvek je u komšiluku ili školi postojalo neko dete kojem bi više priličio nadimak "siledžija" nego sopstveno ime. Henri Ivans je jedan od njih.

"The brood" (1979)

Šta reći o deci kojoj je jedini cilj i pobeda da ubiju i da se time slade. Krv, nasilje i brutalnost su njihovo glavno oružje pa iako je tema filma pomoć žene koja je smeštena u psihijatrijsku bolnicu i pronalaženje tehnika za lečenje, ova deca su pobedila svojim po malo "čudnim" fetišima.

"The ring" (2002)

Deca i savremena tehnologija? Kakav spoj.. Deca koja video trakom opomenu da će svakog ko je pogleda ubiti u roku od sedam dana predstavljaju pakao za one koji ih gledaju na malom ekranu. Mlada novinarka se trudi da reši ovu misteriju ali.. deca i savremena tehnika, kao što smo rekli, nisu dobar spoj. Ovo je dokaz da mala stvorenja zastrašuju odrasle.

"Halloween" (2007)

Neki ljudi su jednostavno rođeni da ubiju, ako je verovati ovom filmu i 10-godišnjaku koji tumači glavnu ulogu. Jedini cilj malog Majka je da dođe do svoje mlađe sestre a svako ko mu se nađe na putu, biće kažnjen smrću. Očigledno, biti mali dečak je tajna za preživljavanje svirepih ubistava.

"Village of the Damned" (1960)

Deca plave kose i plavih očiju okupirala su selo. Misterija kako su žene ostale trudne i otkud toliko dece koja neverovatno liče namučila je ostatak građana i pokrenula istraživanje koje se nije dobro završilo. Iskreno, ovakve frizure mogu čoveka samo na ubistvo da navedu.

"The good son" (1993)

Očigledno je Henri imao jaku konkurenciju u filmu pa su tako deca mutanti imali jedan cilj, ubij.

"Pet Sematary" (1989)

Iza kuće mlade porodice u Mejnu, krila se strašna tajna, život posle smrti. Mala beba nije želela sigurno da postane ubica, ali nakon što ju je otac pustio na ulicu i dozvolio da pogine od udara kamiona, bebica je odlučila da nakon smrti postane osvetnik i svima vrati za svoju muku. Simpatična beba sa nožem? Ni malo privlačno..

"The omen" (1976)

Misteriozne smrti okružuju ambasadora, da li je za to kriva beba đavola? Da! Mali Damijan, nakon što je video dadilju tokom samoubistva, nije mogao da ostane normalan. Ubijanje na sličan način postao mu je fetiš, bez treptaja on je ubijao žene i time se sladio.

Pogledajte i sami:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovu-decu-niko-ne-voli

Izvor: medio.rs, 18.Apr.2014

Kao mali plašili smo se horor filmova, ali najstrašniji su oduvek bili oni u kojima su mala deca glumili negativce. Slika deteta sa zastrašujućom facom ili nožem u ruci, nikada nije bila primamljiva. Od nekih scena popularnih horor filmova odraslima se i danas ledi krv. Pogledajte listu nekoliko...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.