Ovo su devojke koje su sinoć bile u društvu Rankovića i Rutovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su devojke koje su sinoć bile u društvu Rankovića i Rutovića!

U hotelu "Prag" postoji snimak s kamere na kojem se vidi svi akteri ove drame

Motiv pucnjave u beogradskom hotelu "Prag" u kojoj je ranjen Predrag Ranković Peconi, je navodna opaska Željka Rutovića na račun devojaka koje su sa njima sedele za stolom

- Rutović je u jednom momentu rekao Peconiju: "Kakve su ti ove silikonuše". Peconi je na ovu uvredu reagovao burno, i izbila je svađa. I Rutović i Peconi bili su okruženi svojim obezbeđenjem, ali niko od njih nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeo da smiri situaciju jer se sve desilo u sekundi. Rutović je izvadio pištolj i zapucao, a svi hici su Peconija pogodili u noge - kaže izvor upoznat sa istragom.

Inače, u Peconijevom društvu u trentku pucnjave bile su  i jedna pevačica Tijana Radivojević, odnosno Jelena Stevanović, vrlo prisutna i poznata u životu noćnih klubova Beograda.

A post shared by TijanaRadivojevic_oficiall🎤 (@tijaradivojevic) on Mar 21, 2017 at 7:59am PDT

Tijana Radivojević veoma je aktivna na društvenim mrežama a najčešće se hvali skupocenim poklonima.

Danas ponosno mogu da kazem da se navrsilo punih pet godina moje karijere.A na danasnji dan krecem na Svetsku Turneju ♥ Emirati Stizem :-* pozz svimaa :)

A post shared by TijanaRadivojevic_oficiall🎤 (@tijaradivojevic) on Mar 4, 2017 at 5:56am PST

U društvu je takođe bila i Jelena Stevanović.

Foto: Instagram/Jelena Stevanović/Printscreen

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.