Ovo sigurno niste znali o Čaku Norisu!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo sigurno niste znali o Čaku Norisu!

Pravo ime mu je Karlos Rej Noris, izmislio je sopstvenu borilačku veštinu, borbu nije izgubio od 1968. i svetski je poznat simbol snage...

Pravo ime mu nije Čak, već Karlos Rej Noris i rođen je 10. marta 1940. godineNije izgubio borbu još od 1968. godine a ukupni skor mu iznosi 168 pobeda, 10 poraza u počecima karijere i dve izjednačene borbeIzumeo je borilački veštinu pošto mu je dosadio karate, a svoju je veštinu nazvao Chun Kuk Do, što znači "univerzalan način" >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i opisuje američki hibridni stil karateaNaučio je Stiva Mekvina karateu, a on ga je zauzvrat podučio glumi. Obojica su bili prijatelji Brusa Lija pa su nosili kovčeg na njegovoj sahraniAko Čak Noris ćuti pokraj vas, trebate se zabrinuti. Njegov je lični kodeks "Ako nemam ništa dobro da kažem o nekome, onda o njemu i njemu neću reći ništa"Tokom uspešne glumačke karijere pojavio se u velikom broju reklama, a bio je i predstavnik za World Warcraft SeriesPrvi je zapadnjak koji je zaradio 8. stepen crnog pojasa Velikog majstora u Tekvondou. Osim toga, ima crne pojaseve u džudu, džiju džici i tang soo do-uBio je vojni vazdušni policajac za američku avijaciju te je bio stacioniran u Južnoj Koreji. Takođe je imenovan počasnim marincem kao i teksaškim rendžeromČak je imao sopstvenu liniju farmerki, koje je odlikovala visoka rastegljivost i sloboda pokreta, potrebna za "upuštanje u borbe"

Pogledajte top 10 filmskih trenutaka Čaka Norisa u videu:

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.