Ovo je izjava Hausera koja se neće svidjeti Rozgi (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je izjava Hausera koja se neće svidjeti Rozgi (VIDEO)

Ubrzo nakon nagađanja da između Jelene Rozge i Stjepana Hausera postoji nešto više od prijateljstva, par je potvrdio vezu.

Jelena Rozga je u toku prošle nedjelje potvrdila nagađanja da je u vezi sa Hauserom. Pjevačica i violončelista u posljednje vrijeme mogu se često vidjeti zajedno. Posjećivali su jedno drugo na koncertima i družili se u slobodno vrijeme.

I dok se ovih dana hvale, Hauser donedavno nije bio tako pun komplimenata. Naime, u jednom intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << imao je kritike o radu svog kolege Like Šulića, pa je spomenuo Severinu i Rozgu.

“Čuli smo puno kritika na naš račun, ali koliko ih mi dobijamo, nije to ništa s obzirom na koliko ih drugi dobijaju. Pogledaš Severinu i Rozgu i odmah ti je lakše. Nisam čuo dobar komentar o njima u životu”, rekao je Hauser prije tri godine u jutarnjem programu za jednu radio stanicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.