Ovo je PLJAČKAŠ, koji je ubio radnicu benzinske pumpe

Izvor: Press, 22.Avg.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je PLJAČKAŠ, koji je ubio radnicu benzinske pumpe

Miloš Srebrić (35) je pljačkaš koji je smrtno ranio studentkinju Kristinu Kaplanović (19).
Foto: Tanjug
Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor, sumnjiči se da je 25. maja prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.
Srebrić se od petka nalazi u pritvoru Centralnog zatvora, pošto mu je određen jednomesečni pritvor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Na teret mu se stavlja teško ubistvo, a pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi ponovio krivično delo.
Srebrić na licu ima beleg zbog čega mu je nadimak "Flekica", zato je i vezivao maramu preko lica tokom zločina u Velikom Mokrom Lugu.
Inače, Srebrić je do sada nekoliko puta hapšen i osuđivan. U zatvoru je proveo osam godina zbog razbojništava, teških krađa i trgovine narkoticima.
On je uhapšen prošle sedmice nakon višemesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe u naselju Veliki Mokri Lug, uz upotrebu vatrenog oružja, počinio razbojništvo i tom prilikom teško ranio Kaplanovićevu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.