Ovih pet stvari žene mrze u krevetu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2015, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih pet stvari žene mrze u krevetu

Dragi muškarci, ako žene nešto ne trpe u krevetu, to su ove stvari. Zato se potrudite i malo povedite računa. Jer, čak i da ste najbolji ljubavnik na svetu, vaša devojka će načisto odlepiti zbog ovih situacija.

Ne tražimo da traje satima, ali ako je seks gotov u roku od nekoliko minuta, velike su šanse da je samo jedna osoba uživala.

Neki muškarci još uvek ne znaju da seks na porno filmu nema mnogo veze sa stvarnom situacijom, a seks s njima je sve, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne dobar.

Lepo je čuti da muškarac uživa, ali ako urla kao da ga neko bičuje, žene neće biti oduševljene.

Higijena je divna stvar, ali neki ju muškarci smatraju samo opcijom koju ne moraju nužno iskoristiti. Nema gore stvari od toga kad se spustiš dole i imaš osjećaj da si u septičkoj jami.

Ako mogu žene, mogu i muškarci. Niko vas ne tera na brazilsku depilaciju, ali vreme dlakavih penisa se odavno završilo. To nije samo stvar higijene, nego i kulture.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.