Ove zvezde su ISTE kao i njihovi poznati roditelji

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove zvezde su ISTE kao i njihovi poznati roditelji

Nije čudo da deca likom veoma lične na svoje roditelje, ali neke od poznatih ličnosti imaju gotovo identične crte lica kao svoji naslednici.

Glumica Anđelina Džoli svetski je poznata i po svojoj nesvakidašnjoj lepoti, koju je nasledila od roditelja. Kada se uporede fotografije, Anđelina gotovo identično izgleda kao i njen otac Džon Vojt.

Holivudska glumica nije jedina koja ima neverovatnu sličnost sa roditeljima. Kolin i Tom Henks, Vil i Džejden Smit, Hejt Hadson i Goldi Hon, Meril Strip i Meri Gamer samo su neke od poznatih roditelja i njihovih naslednika koji spadaju u ovu grupu..

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ove zvezde su iste kao i njihovi poznati roditelji (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2014

Nije čudo da deca likom veoma lične na svoje roditelje, ali neke od poznatih ličnosti imaju gotovo identične crte lica kao svoji naslednici...Glumica Anđelina Džoli svetski je poznata i po svojoj nesvakidašnjoj lepoti, koju je nasledila od roditelja. Kada se uporede fotografije, Anđelina gotovo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.