Ovako-se-u-krevetu-ponasa-muskarac-koji-voli

Izvor: medio.rs, 03.Avg.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako-se-u-krevetu-ponasa-muskarac-koji-voli

Pitate se da li su njegova osećanja iskrena ili želi samo jedno od vas? Našin na koji se ponaša pravi razliku između seksa i vođenja ljubavi

Ponašanje u krevetu će vam otkriti koliko je lud za vama…

Ljubi vas često i dugo

Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ako vas ljubi vas nežno i strastveno po celom telu i licu i radi to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i da je potpuno lud za vama.

Seksu pridaje mnogo pažnje

Seks je naravno jako bitan dio svake veze, no frajer koji vas iskreno voli pozabaviće se celim ritualom oko seksa. On će ustrajati na predigri, maženju i potrudiće se da pre samog čina i vi budete jednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Trudi se da shvati vaše želje

Frajer koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati šta vam tačno odgovara, šta vam je u seksu i vezi bitno pa će vodeći ljubav nastojati da razvije veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji seksu prethode, u samom seksu, ie u trenucima nakon njega.

Potpuno je opušten

Možda nije u svakom trenutku savršen, ali njegovo ga nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas uvek će u vašem prisustvu, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se bivanje uz vas čini kao najprirodnija stvar na svetu.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.