Ovako izgleda novi Instagram!

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda novi Instagram!

Instagram aplikacija od ove nedelje izgleda potpuno drugačije. Međutim, neće svi korisnici biti u mogućnosti da isprobaju novi korisnički interfejs.

Ukoliko ste ove nedelje ažurirali aplikaciju na svom Android ili iOS telefonu, možda ste dobili i potpuno novi izgled interfejsta.

Android aplikacija sada izgleda drugačije. Nema više prepoznatljive plave i narandžaste boje. Sve je u crno-belom fazonu. Ikone izgledaju drugačije kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pojedini elementi korisničkog interfejsa.

Iskorišćen je moderniji dizajn, ali koji nije toliko karakterističan. Iskreno, nama deluje čak i malo dosadno. Doduše, izgleda lepo i jednostavno, ali bi bio mnogo bolji da su dodate i neke boje, kao što je to bio slučaj do sada. No, dobro.

Kako neki strani sajtovi prenose, moguće je da se radi o test verziji dizajna - verziji koja neće biti dostupna velikom broju korisnika. Mi smo ažurirali aplikaciju i dobili novi izgled. U galeriji možete pogledati kako sada Instagram za Android izgleda.

Filteri i alatke kojim uređujete fotografije izgledaju drugačije. Interfejs kamere je takođe promenjen.

Pretpostavljamo da će nakon određenog perioda i ostali dobiti novi izgled aplikacije. Naravno, ukoliko test verzija dizajna bude prihvaćena od strane korisnika. Verzija aplikacije je 7.21.1.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.