Ovako izgleda lice posle operacije nosa

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda lice posle operacije nosa

Rijana Lenglej pokazala kako osoba nakon zahvata izgleda u postoperativnom stanju

Da lepota danas može da se kupi pokazuju nam razne estetske operacije. One nimalo nisu prijatne jer se tokom oporavka javljaju bolovi koji moraju junački da se izdrže i treba da prođe neko vreme kako bi podlivi i modrice nestali.

Rijana Lenglej iz Melburna objavila je na Instagramu svoje postoperativne fotografije. Nakon korektivne operacije nosa, želela je da ih podeli sa ostatkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sveta kako bi svi koji žele to da urade znali šta ih zapravo čeka i da bi bili spremni na nimalo prijatan prizor podliva i otoka oko očiju, na licu i obrazima.

- Konačno nemam grbu na nosu, ovo je moj život i želja koju sam dugo htela da ostvarim. Mnoge devojke kriju da su bile kod estetskog hirurga, a ja ne vidim razlog za to - rekla je Rijana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.