Ovaj klinac će vas oduševiti!

Izvor: Mondo, 27.Mar.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj klinac će vas oduševiti!

Elen Dedženeris, poznata američka voditeljka, poslala je na vašar u Teksasu malog izveštača Nou, koji će vas sigurno zasmejati!

Foto: YouTube

 Noa Riter je dečkić koji je “usijao” YouTube pre nekih sedam meseci, kada je njegov intervju za emisiju “Newswatch 16”, postao toliko popularan da ima preko 20 miliona pregleda.

Tom prilikom je dobio naziv “Apparently Kid”, jer je tu reč učestalo upotrebljavao tokom razgovora sa novinarkom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

To je privuklo pažnju Elen Dedženeris, koja ga je pozvala u svoju emisiju “The Ellen Show” i od tada mali Noa s vremena na vreme, izveštava sa određenih događaja i deo je emisije.

Naravno, sve što on govori je iz njegovog ugla – dečjeg, i prilično je urnebesno.

Ovoga puta, Noah je poslat da sa svojim dedom ode na teksaški vašar, a njegove dogodovštine i komentari na iste su obavezni za pogledati!



Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.