Ovaj PSIHO TEST otkrice vam SVE o vama samima A o drugima mozda i vise

Izvor: medio.rs, 13.Okt.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj PSIHO TEST otkrice vam SVE o vama samima A o drugima mozda i vise

Iznenadićete se koliko precizno ovaj psiho-test može da rastumači vaše najdublje emocije i najskrivenije osobine

Ovo je neverovatno tačan i precizan psiho-test koji se bazira samo na vašoj mašti. Ono što treba da uradite jeste da zamislite da ste sami u pustinji i naišli ste na kocku. Zatim nastavite prema uputstvima i otkrićete mnogo toga o sebi.

ZAMISLITE KOCKU

Koliko je velika kocka? Koje je boje? Od kog je materijala? Vidite li njenu unutrašnjost? >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kolika je u odnosu na pustinju?

ZAMISLITE MERDEVINE

Koje su boje merdevine? Od čega su napravljene? Koliko je rastojanje od merdevina do kocke? Da li su merdevine naslonjene na kocku?

Foto-ilustracija: Foter/Georgios Karamanis

ZAMISLITE KONJA

Koliko je konj udaljen od kocke? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan i ima li sedlo?

STIŽE OLUJA

Na kolikoj udaljenosti je oluja od kocke? Da li je reč o maloj ili velikoj oluji? Kako izgleda? Da li prolazi ili se zadržava?

TU JE I JEDAN CVET ILI CVEĆE

Koliko cveća vidite? Gde se cvet ili cveće nalazi? Koje je boje? Šta osećate dok ga gledate?

Foto: Tanjug

A EVO I OBJAŠNJENJA:

KOCKA predstavlja vas.Ono što mislite o kocki je refleksija vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku napravljenu od žutog kamenja, radi se o tome da žuta boja pruža osećaj toplote, a kamen ostavlja utisak snage.

Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje samog sebe. Ako je kocka daleko, znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je unutrašnjost kocke vidljiva, znači da dozvoljavate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego.

MERDEVINE su prijatelji u vašem životu. Ako se oslanjaju na kocku, znači da se prijatelji oslanjaju na vas. Ukoliko podupiru kocku, znači da vi zavisite od prijatelja. Udaljenost merdevina od kocke označava vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama je refleksija onoga što mislite o prijateljima.

KONJ je vaš ljubavnik. Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste veoma bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete ljubavnika.

OLUJA je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teški periodi su česti. Ukoliko je mala, onda su prepreke u vašem životu takođe male.

CVEĆE predstavlja vaše potomstvo. Ako je blizu kocke, vi ste veoma vezani za svoju decu. Osećanja prema cveću obuhvataju vaše emocije prema deci.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.