Ova dva psa održala su nam lekciju o prijateljstvu i ljubavi (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova dva psa održala su nam lekciju o prijateljstvu i ljubavi (FOTO)

Prijateljstvo ova dva psa otopiće vam srce. Oni su nam pokazali kako se pravi prijatelj žrtvuje za drugarstvo. Džoani se ne odvaja od Čačija koji se oporavlja od operacije oka

Prolaznici u gradu Savana u američkoj saveznoj državi Doržiji raznežio je i prizor kada je prošle nedelje pitbul Džoani u ustima nosio svog povređenog prijatelja čivavu čačija niz ulicu.

Službenici kontrole za životinje videli su kako Džoani s vremena na vreme supsti Čačija kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi mu polizao oštećeno oko. Kako su službenici objavili na svojoj Fejsbuk stranici, “Čači je veoma cenio trud svog drugara”.

- Ne dešava se baš svaki dan da vidimo takvu odanost između dva psa. Oni su specijalni. Tako su dragi - rekla je službenica Kristina Suterin.

Bezuslovna ljubav

Veterinari su morali da uklone inficirano oko Čačiju i dok se oporavlja odvojen je od Džoani iako iz veterinarske ustanove dopuštaju da se dva psa vide na kratko svakog dana.

- Osoblje je fascinirano njihovom povezanošću i ljubavlju koju gaje jedno prema drugom - rekli su veterninari.

Isprva se očekivalo da njihovi vlasnici dođu po njih, ali pošto se to još nije desilo, svi se nadaju da će psi biti zajedno udomljeni u porodici sa dosta ljubavi.

- Oni su zaista srodne duše. Ne ponašaju se tako prema drugim psima, samo jedan prema drugome - dodali su u veterinarskoj ambulanti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.