Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren tobogan na 70. spratu (VIDEO)

Najviši soliter u Los Anđelesu "U.S. Bank Tower" nedavno je dobio tobogan pod imenom "Skajslajd" koji je postavljen uz fasadu na 70. spratu.

Soliter "U.S. Bank Tower" smatra se najvišom zgradom zapadno od Čikaga, a nju će od sada moći da posjećuju i osobe koje su tu samo radi ekstremne zabave.

Tobogan dužine desetak metara zapravo povezuje dva nivoa objekta i načinjen je od jakog, ali providnog materijala, tako da će najhrabriji prilikom spuštanja imati osjećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da lete.

Konstrukcija nesvakidašnjeg tobogana 280 metara iznad tla počela je u martu, a predstavlja početak renoviranja cijele zgrade, koja će naposlijetku koštati oko 100.000.000 dolara.

Avanturisti treba da znaju da ih od tla dijeli tek tri centimetra debela staklena stijenka tobogana. Ali, ovaj tobogan obećava i nevjerovatni pogled prema tlu svakom ko ima hrabrosti otvoriti oči tokom spuštanja toboganom. Interesovnje za spuštanje ovim toboganom bilo je ogromno već prvog dana, a cijena jednog spuštanja je osam dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Otvoren tobogan na 70. spratu (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 27.Jun.2016

Najviši soliter u Los Anđelesu U.S. Bank Tower nedavno je dobio tobogan pod imenom Skajslajd koji je postavljen uz fasadu na 70. spratu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.