Otvaranje tržnog centra Stadion 25. aprila

Izvor: Blic, 14.Apr.2013, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje tržnog centra "Stadion" 25. aprila

U četvrtak 25. aprila u 10 sati zvanično će biti otvoren novi šoping centar „Stadion“ koji se nalazi na Voždovcu, u Zaplanjskoj ulici. Dan ranije, 24.aprila biće organizovano gala veče za ugledne zvanice iz javnog života Srbije, kao i poslovne partnere i klijente tržnog centra „Stadion“.

Ovo je po veličini četvrti objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren i time spada u jednistvenu građevinu u našem gradu. Dizajn i oblik stadiona omogućavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << idealne uslove za sportske događaje i pružaju posebno iskustvo gledaocima.

Ceo šoping centar će na dan otvaranja biti mesto kvalitetne zabave, igre i kupovine, sa osmišljenim programima na svakom nivou, koji posetiocima neće smetati prilikom razgledanja, a istovremeno će im pružiti dinamičnu atmosferu.

Muzički program, umetnici, nagradne igre i brojni popusti biće dostupni

poseticima na dan otvaranja. I deca će imati svoje mesto, na kome im ni u jednom trenutku neće biti dosadno uz brojne radionice i animatore..

Fudbalski stadion na trećem spratu, izgrađen je u skladu sa važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca.

Investicija vredna 50 miliona evra predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, a koja će obezbediti oko 800 novih radnih mesta.

Svoje radnje imaće neki od najpoznatijih svetskih modnih brendova poput (dugo očekivanog) H&M, C&A, Tom Tailor, Deichmann, New Yorker i mnogih drugih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tržni centar Stadion otvara vrata Beograđanima

Izvor: Kamatica.com, 15.Apr.2013, 10:00

Beograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat. Naime, u četvrtak 25. aprila u 10 sati zvanično će biti otvoren novi šoping centar „Stadion“ koji se nalazi na Voždovcu, u Zaplanjskoj ulici..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.