Otkriveno ko je vozač “golfa” kojem su PODMETNULI BOMBU POD AUTO! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno ko je vozač “golfa” kojem su PODMETNULI BOMBU POD AUTO! (FOTO)

A.B. (34) koji je teško povređen noćas kada je ispod njegovog vozila “golf”, parkiranog ispred poslovnog centra “Dušanov bazar” u istoimenoj ulici, dobro je poznat organima gonjenja.



SVI GLEDAJU U ČUDU AUTO ČOVEKA KOME JE AMPUTIRANA NOGA: Odnose "GOLF" koji je BOMBA digla u vazduh! (FOTO)

On je osuđivan zbog saučesništva u ubistvu izvršenom pre osam godina, a bio je trn u oku pripadnicima niških kriminalnih grupa s obzirom na to da je poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << godina počeo da se visoko kotira u tim krugovima.

– On je 2008. godine učestvovao u sukobu u Mokranjčevoj ulici u Nišu kada je ubijen Marko Pavlović, a još dvojica njegovih prijatelja su tada ranjeni. Bio je u bekstvu, skrivao se u inostranstvu i u odsustvu je osuđen na tri godine zatvora. Bio je u sukobu sa nekim niškim kriminalcima, nekima je i otvoreno pretio pa ima dosta onih koji su želeli njegovu smrt – kažu naši sagovornici iz istrage.

Telegraf.rs

Povredjeni mladić je zadržan na lečenju na niškoj Klinici za kardio i vaskularnu hirurgiju. Dragan Milić, direktor ove zdravstvene ustanove kaže da je on nakon operacije u stabilnom stanju.

– Pacijent je primljen u teškom opštem stanju sa povredama leve noge zbog čega je operisan. Zbog težine povreda uradjena mu je amputacija potkolenice, trenutno je van životne opasnosti – objasnio je Milić.

Telegraf.rs

Prolaznik I.V., zbrinut je na Klinici za grudnu hirurgiju jer ga je parče gelera pogodilo u pluća ali je i on u stabilnom stanju dok je devojka A.S. otpuštena na kućno lečenje.

Policija je saopštila da se radi na rasvetljavanju svih činjenica ovog dogadjaja te da se Viši javni tužilac izjasnio da se radio o krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju.

(D.R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.