Otkrijte-da-li-vasa-veza-traje-PREDUGO-Od-leptirica-u-stomaku-do-rutine

Izvor: medio.rs, 30.Avg.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrijte-da-li-vasa-veza-traje-PREDUGO-Od-leptirica-u-stomaku-do-rutine

Kada veza traje dugo, život udvoje dobije jasne karakteristike, koje ne moraju da znače ništa negativno, samo najavljuju da je veza dobila novi oblik, onaj mirniji i za neke mnogo prijatniji oblik od uzbuđenja i strepljenja koja vladaju na početku odnosa.

Neki od  najčešćih  znakova da je veza dostigla stadijum rutine su: radite stvari koje ne želite, iskreni ste, čitate misli partneru, delite i one "neprijatne" trenutke, tačnije zvukove koje vaše telo proizvodi, slušate >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << iste priče iznova i iznova.

Pogledajte ove i sledeće znakove prikazane na duhovit način.



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Prošli su leptirići u stomaku? Možda tvoja veza predugo traje (VIDEO)

Izvor: 24sata, 31.Avg.2014, 00:35

Kada veza traje dugo, život udvoje dobije jasne karakteristike, koje ne moraju da znače ništa negativno, samo najavljuju da je veza dobila novi oblik, onaj mirniji i za neke mnogo prijatniji oblik od uzbuđenja i strepljenja koja vladaju na početku odnosa...Neki od najčešćih znakova da je veza...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.