Otkazani letovi iz Banjaluke za Beograd

Izvor: B92, 17.Jan.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazani letovi iz Banjaluke za Beograd

Letovi JU102 i JU103 između Banjaluke i Beograda otkazani su danas, kao posledica teških vremenskih uslova na aerodromu u Banjaluci, saopštila je "Er Srbija"

Avio-kompanija je na svom nalogu na Tviteru saopštila da "žali zbog eventualnih neprijatnosti koje će ova izmena prouzrokovati kod gostiju".

"Za putnike na koje izmena utiče biće obezbeđene alternativne opcije za nastavak putovanja. Bezbednost gostiju je naš najvažniji prioritet", dodala je "Er Srbija"..

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otkazani letovi iz Banjaluke za Beograd

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2017

BEOGRAD - Letovi JU102 i JU103 između Banjaluke i Beograda otkazani su danas, kao posljedica teških vremenskih uslova na aerodromu u Banjaluci, saopštila je Air Serbia...Avio-kompanija je na svom nalogu na Twitteru saopštila da "žali zbog eventualnih neprijatnosti koje će ova izmena prouzrokovati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.