Otkazan koncert Zabranjenog pušenja

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan koncert "Zabranjenog pušenja"

BEOGRAD - Koncert grupe "Zabranjeno pušenje" koji je trebalo da se održi u petak, 29. maja, u Bašti Sava centra, otkazan je do daljnjeg zbog iznenadne bolesti jednog od članova benda.Bend se izvinjava svim svojim poštovaocima na vanrednoj situaciji i obećava skorašnje viđanje sa fanovima u Beogradu.U saopštenju organizatora se navodi da će se povraćaj novca za ulaznice obaviti na prodajnim mestima na kojima su i kupljene ("Gigstix", "Sioux" i "Felix shop").

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan koncert "Zabranjenog pušenja" zbog bolesti

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2015

Koncert grupe "Zabranjeno pušenje" koji je trebalo da bude održan u petak, 29. maja, u bašti Centra Sava, otkazan je do daljnjeg zbog iznenadne bolesti jednog od članova benda...Bend se izvinjava svim svojim poštovaocima na vanrednoj situaciji i obećava skorašnje viđanje sa fanovima u Beogradu...U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.