Otišao na podvodni ribolov, pa ga AJKULA ujela za nogu! Dobio 56 kopči, a evo kako se izvukao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao na podvodni ribolov, pa ga AJKULA ujela za nogu! Dobio 56 kopči, a evo kako se izvukao! (VIDEO)

Veoma dramatično

Parker Simpson odlučio je da ode na podvodni ribolov na Floridi, ali se jedva izvukao jer se odjednom pojavila ajkula od dva metra.

Da stvar bude bolja, celu stvar je i snimio. Kada se ajkula pojavila, pokušao je da joj pobegne, ali je uspela da ga ujede za nogu. Parker se vratio na brod i kako kaže, pri ušivanju stavili su mu 56 kopči.

- Lovili smo blizu grebena Boka Čika kada se ajkula pojavila niotkuda. Prvo je krenula ka mom prijatelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džastinu, ali se predomislila i krenula ka meni. Prvo me je ugruzla za peraja, a onda i za nogu. Mislim da je krenula ka ribi koju sam ulovio, ali kada je riba pala na dno, pošla je ka nama! - rekao je.

Da nije bilo drugih plivača u blizini, ne bi uspeo da dopliva do broda jer je već bilo dosta krvi. Ajkula je uspela da mu probije kožu, masno tkivo, mišić i arteriju zbog čega je izgubio oko litar krvi. Doktori su oko tri sata sanirali njegovu ranu.

- Imao sam sreće što nisam iskrvavio i izgubio nogu - rekao je Parker.

Pogledajte video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.