Otežan saobraćaj na putu Karanovac - Kneževo/Skender Vakuf - Ugar

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežan saobraćaj na putu Karanovac - Kneževo/Skender Vakuf - Ugar

BANJALUKA - Zbog velikog broja odrona izazvanih lošim vremenskim uslovima, vozačima se ne preporučuje korištenje regionalnog puta Karanovac – Kneževo/Skender Vakuf - Ugar, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

"Na toj dionici vozi se jako otežano, tako da molimo vozače koji se odluče za taj putni pravac, da voze jako oprezno i da vožnju prilagode stanju i uslovima na putu", dodaje se u saopštenju.

U nižim krajevima u Republici Srpskoj pada kiša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pa su kolovozi pretežno mokri i klizavi, dok u višim predjelima pada snijeg.

Snijeg intenzivno pada na području Gacka i preko prevoja Čemerno /Gacko - Tjentište/, te se saobraćaj odvija usporeno i otežano.

Preko prevoja Rogoj /Sarajevo - Foča/ snijeg i jak vjetar otežavaju redovno odvijanje saobraćaja, a jak vjetar duva i preko prevoja Mlinište /Mrkonjić Grad - Glamoč, te na širem području Mrkonjić Grada.

Na regionalnom putu Strojice - Novo Selo jak vjetar stvara snježne nanose.

Zbog snježnih nanosa neprohodan je regionalni put Ulog - Klanci /Morine/.

Dežurne ekipe zimskih službi su na terenu i vrše neophodne intervencije, dodaje se u saopštenju.

U Federaciji BiH, zbog snijega i jakog vjetra, obustavljen je saobraćaj na dionici regionalnog puta Mihalji - Blidinje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.