Osvežili stare hitove

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvežili stare hitove

Nakon uspešne koncertne turneje u Australiji, grupa Van Gog je obradovala svoje fanove novim albumom. Nisu u pitanju nove pesme, već dobro poznati hitovi ovog benda koji su obeležili tri decenije njihove karijere, a koje su oni spakovalu na jedan CD pod imenom "Ako stanemo, gubimo sve".

U pitanju je akustični zvuk sa 12 pesama u potpuno novim aranžmanima, među kojima su i hitovi "Brod od papira", "Da li zna", "Neko te ima", "Spisak razloga"...

- Stare hitove smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osvežili, tako da zvuče kao da su pisani ove godine. Želeli smo da se mladi identifikuju s tim zvukom - kaže Zvonimir Đukić Đule, pevač grupe koja slavljeničku turneju povodom tri decenije rada obeležava radno, na koncertima.

- Ne obeležavamo jubileje, ali nije u redu da ne obiđemo gradove i ne oduvamo 30 svećica na torti - dodaje Đule.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.