Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Šibeniku naoružan i prijeti samoubistvom

ŠIBENIK - Hrvatska policija pronašla je na širem području Šibenika osumnjičenog za trostruko ubistvo u mjestu Brodarica Borisa Luketu, koji je naoružan i prijeti samoubistvom.

Iz policije navode da su u toku pregovori sa osumnjičenim, a osim Lukete, u vezi sa ovim ubistvom traga se za još dva muškarca, javlja portal "Index".

"Učinio sam to zbog duga. Nikad nisam kažnjavan. Ubit ću se! Ili ću ja ubiti sebe, ili ćete vi mene. Trećeg izbora nema", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << viče Luketa.

Policija je ranije saopštila da je pronašla automobil "clio" u kojem se Luketa, po svemu sudeći, udaljio sa mjesta ubistva, a na suvozačevom mjestu pronađeno je i vatreno oružje.

Prema nezvaničnim informacijama, u mjestu Brodarica su ubijeni supružnici Milka i Hakija Keranović, a pred njihovom kućom pronađeno je tijelo Ivana Bajića, nekadašnjeg tjelohranitelja "kralja zagrebačkog podzemlja" Zlatka Bagarića.

U kući Keranovića u vrijeme ubistva bio je i njihov sin Kemal, koji je navodno pobjegao za vrijeme napada.

Lokalni mediji prenose da je motiv trostrukog ubistva dug od 420.000 evra koliko su Luketi navodno dugovali supružnici Keranović, koji su zbog duga trebali izgubiti kuću.

Zbog ovog trostrukog ubistva Šibenska županija je pod opsadom policije, čiji pripadnici su raspoređeni na putevima sa dugim cijevima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UBICA IZ ŠIBENIKA PRESUDIO SAM SEBI: Stavio pištolj u usta, a ovo su njegove poslednje reči

Izvor: Kurir, 27.Apr.2017, 07:23

...Policijska opsada je trajala oko četiri sata, a tada se osumnjičeni upucao pa je povređen prevezen u bolnicu..Uprkos višesatnom pregovaranju, osumnjičeni je stavio pištolj u usta iz kojeg je u 0:40 sati došlo do opaljenja Iako su policijski službenici pokušali da ga spreče upotrebom elektrošokera,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.