Osuđenik zadavio ženu tokom posete

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđenik zadavio ženu tokom posete

Osuđenik iz Niša Ivan Milovanović (35) je danas oko 12.30 zadavio svoju suprugu tokom slobodne posete u niškom KPZ-u, saznaje B92.

Milovanović je ubio suprugu Bojanu za vreme njene posete u prostorijama Kazneno-popravnog zavoda u Nišu.

"Oni su mogli da se viđaju u prostoriji za posete bez nadzora na osnovu posebnog prava osuđenih lica definisanog Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija koje to predviđa", objasnili su za portal Južne vesti u Upravi KPZ. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema nezvaničnim saznanjima Južnih vesti, obezbeđenje je zateklo osuđenika nad beživotnim telom njegove supruge, nakon čega je sat vremena bezuspešno trajala reanimacija.

Milovanović je višestruki povratnik i ovo mu je četvrti put da izdržava zatvorsku kaznu. Poslednja kazna na koju je osuđen je 3 godine i 10 meseci i to zbog trgovine narkoticima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.