Osuđenik za ubistvo izvršio samoubistvo u Zabeli

Izvor: B92, 25.Avg.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđenik za ubistvo izvršio samoubistvo u Zabeli

U KPZ "Zabela" kod Požarevca, osuđenik Zoran Ristić (31) iz Brankovine kod Valjeva izvršio je samoubistvo vešanjem, pišu Večernje novosti.

On je pronađen mrtav u noći između ponedeljka i utorka, u zatvorskoj bolnici u kojoj se nalazio na lečenju.

“Dok su ostali osuđenici spavali, Zoran je od krevetskog čaršava napravio omču, čiji je jedan kraj zakačio za krevet na spratu, a drugi sebi oko vrata. Njegovo beživotno telo kasnije su uočili osuđenici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i odmah obavestili nadležne”, navodi izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, on je dosada više puta pokušavao da se ubije, a u "Zabeli" je izdržavao kaznu zbog ubistva i na slobodu je trebalo da izađe u decembru 2017. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mrtav osuđenik nađen u "Zabeli"

Izvor: Mondo, 26.Avg.2016, 10:49

U Kazneno-popravnom zavodu "Zabela" kod Požarevca, osuđenik Z.R. (31) iz Brankovine kod Valjeva nađen je mrtav, javili su beogradski mediji...Foto: MONDO, Gorana Sivački..On je navodno izvršio samoubistvo vešanjem...Našli su ga mrtvog u noći između ponedeljka i utorka, u zatvorskoj bolnici u...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.