Osmišljena prva automatska mašina za pranje pasa

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmišljena prva automatska mašina za pranje pasa

Pranje psa se vrlo često za vlasnike može pretvoriti u noćnu moru – ljubimci se neprestano meškolje, voda i pena lete na sve strane, i ljudi uskoro postaju vrlo iscrpljeni.

Zato nije ni čudo što su brojni vlasnici hiljadu puta do sada pomislili da bi bilo lepo da neka mašina može da obavi taj posao umesto njih.

Nedavno se njihova želja ispunila – studenti iz Tajlanda osmislili su mašinu koja kupa pse. Izum se sastoji od plastičnih cevi i motorizovanih četki, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje kvase telo ljubimca vodom i trljaju ga sapunicom.

Kako ovo iskustvo ne bi bilo isuviše traumatično za životinju, na mašini se nalazi otvor kroz koji ljubimac može da izbaci glavu da bi ga vlasnik maženjem umirio.

S druge strane, brojni korisnici društvenih mreža prokomentarisali su da ceo proces deluje suviše okrutno i da svoje miljenike nikad ne bi prisilili na tako nešto, piše Dejli mejl.

Šta vi mislite?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.