Orešković pozvao Karamarka i Petrova na smirivanje tenzija uz kaficu

Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orešković pozvao Karamarka i Petrova na "smirivanje tenzija uz kaficu"

Hrvatski premijer Tihomir Orešković najavio je za sutra sastanak sa potpredsednicima vlade Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovim, kako bi, kako je rekao, popričali i popili kaficu, a sve u cilju smanjivanja tenzija.

Orešković, koji danas boravi u Parizu, kaže da je uveren da Karamarko, Petrov i on imaju zajedničke ciljeve, te da će razum prevladati.

"Mislim da treba komunicirati, naći ću se Karamarkom i Petrovim, imamo zajedničke ciljeve. Ja ću raditi svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << deo posla i zato sam danas tu, da pošaljemo pozitivne poruke. Treba da se nađemo i vidmo kako ostvariti zajedničke ciljeve, da podignemo standard hrvatskih građana", rekao je premijer Hvarske, prenela je Hina.

On je pojasnio da je to isto kao u porodici.

Ne moamo se, kazao je, uvek slagati, ali ono oko čega se slažemo jeste ono što smo obećali građanima, a to je, podsetio je, podizanje standarda.

Upitan da komentariše, kako se navodi, najveću političku krizu u Hrvatskoj do sada, te da li je spreman na rekonstrukciju vlade i promenu ministara, Orešković je rekao da na želi da spekuliše.

"To su sve scenariji. Zasad, rezultati su tu, dolaze, radi se, a vreme će pokazati hoće li biti potrebne promene. Ako budu potrebne biće ih, ali sada ne bih hteo o tome da spekulisem kako bi to moglo izgledati. Uveren sam da će razum pobediti i da ćemo doneti najbolje odluke", rekao je Orešković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smirivanje tenzija "uz kaficu" kod Oreškovića

Izvor: RTS, 31.Maj.2016

Hrvatski premijer Tihomir Orešković najavio je sastanak sa potpredsednicima vlade Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovim, kako bi, kako je rekao, popričali i popili kaficu, a sve u cilju smanjivanja tenzija. Božo Petrov poručio da pristaje na kaficu zarad smanjenja tenzija u vlasti, ali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.