Opsadno u Monte Karlu: Opljačkan Kartije, požar... VIDEO

Izvor: B92, 26.Mar.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsadno u Monte Karlu: Opljačkan "Kartije", požar... VIDEO

U Monte Karlu je opsadno stanje nakon što su razbojnici opljačkali zlataru u samom centru gradu. Nakon pljačke je usledila pucnjava a buktao je i požar u tunelu

Razbojnici su uoči pljačke podmetnuli požar u tunelu kako bi odvratili pažnju policije.

U pucnjavi nakon pljačke jedan razbojnik je ranjen, drugi je uhapšen i kod njega je pronađen deo plena, a za trećim policija traga.

Potraga za trećim razbojnikom koji je poslednji put viđen kako ulazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u zadimljeni tunel traje, policija je zbog njega blokirala ceo grad, a svi izlazi iz Monte Karla se nadziru.

Osim pljačkaša niko nije povređen.

Stotine turista u čudu je gledalo dim iz tunela poznatog po trci Formule 1. Gosti u okolnim kafićima, prodavnicama i kockarnicama morali su deo popodneva da ostanu u njima, a iz policije je poručeno da je najsigurnije ne kretati se po gradu. Poznata zlatara "Kartije" je već bila opljačkana na Azurnoj obali u maju 2015., uoči početka Filmskog festivala u Kanu kada su lopovi odneli nakit i satove u vrednosti od 17,5 miliona evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opsadno stanje u Monte Karlu: Opljačkan "Kartije", požar... (video)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2017

U Monte Karlu opsadno stanje nakon što su razbojnici opljačkali zlataru "Kartije" u centru gradu. Posle pljačke je došlo do pucnjave i buktao je požar u tunelu...Razbojnici su uoči pljačke podmetnuli požar u tunelu kako bi odvratili pažnju policije...U pucnjavi nakon pljačke jedan razbojnik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.