Oprez: Švercovanje je od sada prekršaj

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez: Švercovanje je od sada prekršaj

Odluka o javnom linijskom prevozu stupa zvanično na snagu u sredu 1. oktobra. Najveća novina je da građani koji ne plaćaju kartu podležu Zakonu o prekršajima saopštila je Direkcija za javni prevoz Beograda.

Ako ne platite kaznu, ulazite u registar prekršaja pa nećete moći npr. da izvadite nova dokumenta ili da registrujete auto (sve dok ne platite kaznu)

 

Direktor Direkcije Uglješa Mitrović naveo je u pisanoj izjavi da putnici imaju više opcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da plate kaznu, ali da ako je ne plate ulaze u registar prekršaja i samim tim ne mogu da izvade neophodna dokumenta ili da registruju auto sve dok ne plate kaznu.

 

Kontrolor od sutra putniku bez karte naplaćuje posebnu kartu koja važi za ceo dan vožnje i košta 2.000 dinara, ako je putnik ne plati kazna iznosi 6.000 dinara i šalje se na kućnu adresu. Ako se kazna plati u roku od osam dana, iznosi 3.000 dinara, a u slučaju da se uopšte ne plati, putnik ulazi u registar prekršaja.

 

Ko je zaboravio, da ponovimo: Švercovanje košta 6.000 dinara

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.