Opasni Srbin umešan u ubistvo i prevare?

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opasni Srbin" umešan u ubistvo i prevare?

Državljanin Srbije Saša Kolić uhapšen je prošle nedelje u Dominikanskoj Republici, a lokalni mediji su ga nazvali “opasnim Srbinom“.

Kako prenosi portal “Dominikan tudej“, Kolić je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u prevarama u kazinu “Drim“, kao i zbog veza sa direktorima banke “Peravija“ koji su optuženi da su u prvim mesecima 2015. godine oštetili građane Venecuele za skoro četiri milijarde dolara.

Kolić je osumnjičen da je falsifikovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dokumenta o vlasničkim pravima kazina “Drim“ nad zemljištem i nekretninama, a takođe se sumnja da je učestvovao u ubistvu tužioca Rafaela Kastra Mercedesa.

Kolić, koji je u Dominikanskoj Republici poznat kao Saša Vizer i Željko Zederić, povezan je sa smrću tužioca posle izjava svedoka. Oni su naveli da je Merdeces ubijen nekoliko dana nakon što se posvađao sa Kolićevom suprugom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Opasni Srbin" umešan u ubistvo i prevare u Dominikanskoj republici

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015

Državljanin Srbije Saša Kolić uhapšen je prošle nedelje u Dominikanskoj Republici, a lokalni mediji su ga nazvali "opasnim Srbinom"...Kako prenosi portal "Dominikan tudej", Kolić je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u prevarama u kazinu "Drim", kao i zbog veza sa direktorima banke "Peravija"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.