Oluja u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 23.Avg.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja u Beogradu

Nešto pre 20 časova oluja praćena grmljavinom i pljuskovima zahvatila je prestonicu. Zbog obilnih padavina saobraćaj je u pojedinim delovima grada usporen. "Putevi Srbije" apelovali su večeras na učesnike u saobraćaju da voze pažljivo zbog lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom i gradom, posebno u Podrinju, Mačvanskom i Sremskom okrugu. Apeluje se na vozače da poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju. U saopštenju se navodi da je iz Hidrometeorološkog zavoda Srbije najavljeno da će se pljuskovi, praćeni grmljavinom i gradom, premeštati iz Podrinja na severoistok preko Mačvanskog i Sremskog okruga.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ponovo oluja u Beogradu!

Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2014

Oluja praćena grmljavinom i pljuskovima zahvatila je prestonicu. Zbog obilnih padavina saobraćaj je u pojedinim delovima grada usporen...Nešto pre 20 časova oluja praćena grmljavinom i pljuskovima zahvatila je prestonicu. Zbog obilnih padavina saobraćaj je u pojedinim delovima grada usporen..."Putevi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.