Olivera i Borko Stefanović u vezi: Ima li tu sukoba interesa?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera i Borko Stefanović u vezi: Ima li tu sukoba interesa?

List "Informer" piše da je voditeljka RTS Olivera Kovačević u sukobu interesa, jer je u vezi sa liderom stranke koja učestvuje na izborima, a Udruženje novinara Srbije osuđuje "seksizam" "Informera" i smatra nedopustivim napad lista na urednicu RTS.

Kako navodi "Informer", Kovačevićeva na Javnom servisu vodi politički tok-šou, "Da, možda, ne", a istovremeno živi u vanbračnoj zajednici sa Borislavom Stefanovićem, predsednikom Levice Srbije, koji je i nosilac liste na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << narednim izborima, pa taj list konstatuje da je to situacija bez presedana i dovodi u pitanje njenu objektivnost.

UNS, međutim, u saopštenju smatra da današnje izdanje "Informera"  "omalovažava njen rad uvredljivom tvrdnjom da njena emisija "Da, možda, ne" nije rezultat njenog rada i profesionalizma, već proizvod političkih ambicija njenog navodnog partnera".

UNS je ocenio i da je svođenje rada "ugledne profesionalne novinarke na detalj iz njenog ličnog života novi primer seksizma i poseban vid diskriminacije".

Ovo udruženje je takođe pozvalo poverenicu za ravnopravnost Brankicu Janković da se ovim povodom oglasi i da jasno kaže da li stvarne ili izmišljene emocije prema nekom muškarcu mogu same po sebi predstavljati osnov sukoba interesa za jednu ženu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Informer: Kovačević u sukobu interesa; UNS: To je seksizam

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2016

List "Informer" piše danas da je voditeljka RTS Olivera Kovačević u sukobu interesa, jer je u vezi sa liderom stranke koja učestvuje na izborima, a Udruženje novinara Srbije osuđuje "seksizam" "Informera" i smatra nedopustivim napad lista na urednicu RTS...Kako navodi "Informer", Kovačevićeva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.