Oduzeto 5.977 paklica cigareta

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeto 5.977 paklica cigareta

Pripadnici policijskih stanica u Aleksandrovcu i Brusu pronašli su 5.977 paklica raznih cigareta bez akciznih markica, u toku pojačane kontrolu prometa duvana i duvanskih proizvoda, saopštio je danas Biro za saradnju sa medijima MUP-a.

Paklice su pronadjene u petak, u kombi vozilu "transporter" crnogorskih registarskih oznaka, u mestu Boturići kod Aleksandrovca. Policija je, uz potvrdu, privremeno oduzela vozilo i cigarete.

Protiv vozača kombija biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog  sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene trgovine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oduzeto 5.977 paklica cigareta bez akciznih markica

Izvor: Press, 22.Nov.2014

. Pripadnici policijskih stanica u Aleksandrovcu i Brusu pronašli su 5.977 paklica raznih cigareta bez akciznih markica, u toku pojačane kontrolu prometa duvana i duvanskih proizvoda, saopštio je danas Biro za saradnju sa medijima MUP-a Srbije.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.