Održana tribina “Budi ono što jesi“

Izvor: Beta OMS, 22.Sep.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana tribina “Budi ono što jesi“

Lista „Za Bošnjačko jedinstvo“ održala je sinoć tribinu pod imenom “Budi ono što jesi“, u Kulturnom centru u Novom Pazaru. Na tribini su govorili Nosilac liste Dr Sulejman Ugljanin i šef odborničkog kluba SDA Sandžaka u Skupštini Novog Pazara Fahrudin Đekić. U prepunoj sali Kulturnog centra, uz bogat kulturno-umetnički program, predstavljeni su ciljevi Liste i upućen je poziv Bošnjacima da se upišu u Poseban Birački spisak i na taj način steknu pravo glasa da biraju svoje predstavnike za Bošnjačko veće.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Odgovor Evropske komisije:Bošnjaci nedovoljno zastupljeni u lokalnoj administraciji, sudstvu i policiji

Izvor: Beta OMS, 23.Sep.2014, 14:49

Šef Odjeljena za proširenje Evropske komisije gospođa Mirijam Feran odgovorila je na pismo koje je 14. avgusta Evropskoj komisiji uputio Predsjednik poslaničkog kluba manjina „SDA Sandžaka-PDD“ u Skupštini Srbije Dr Sulejman Ugljanin u vezi neadekvatne zastupljenosti Bošnjaka u pravosudnim...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.