Održana prva sednica Vlade, konstituisana radna tela

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana prva sednica Vlade, konstituisana radna tela

Vlada Republike Srbije održala je danas prvu sednicu na kojoj su konstituisana radna tela Vlade.

Posebna pažnja na sednici posvećena je ulozi Socijalno-ekonomskog saveta u budućem radu Vlade, imenovanju njenih članova u tom savetu kao i međusobnoj saradnji, saopšteno je iz Vlade.

Vlada Republike Srbije poštovaće zakonski rok koji ističe 15. septembra i do tada utvrditi minimalnu cenu rada, i kroz dijalog sa socijalnim partnerima, raditi na njenom povećanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << navedeno je u saopštenju.

Prva sednica održana je jutros u 6.30. Inače, premijer Vučić danas putuje u zvaničnu posetu Austriji.

Premijer i ministri juče u 19 sati položili su zakletvu. Tome je prethodilo glasanje i rasprava o novoj Vladi i ekspozeu. Detalje sa sedice možete pogledati u našem LIVE BLOGU.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Prva sednica nove vlade, konstituisana radna tela

Izvor: B92, 12.Avg.2016

Beograd -- Vlаdа Srbije održаlа je prvu sednicu nа kojoj su konstituisаnа rаdnа telа Vlаde..."Posebnа pаžnjа nа sednici posvećenа je ulozi Socijаlno-ekonomskog sаvetа u budućem rаdu Vlаde, imenovаnju njenih člаnovа u tom sаvetu, kаo i međusobnoj sаrаdnji", saopšteno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.