Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučila se da se seksa uživo, pa tagovala oca da gleda?!

Teško je zamisliti kakvih sve problema ova devojka ima sa svojim ocem, ali ona i njn dečko su imali seks u prenosu uživo i tagovali njenog oca, javljaju američki mediji.

Kako piše Elite Daily, par, čija imena nisu objavljena, boravio je u luksuznoj kući za odmor devojčinih roditelja, iako su im i otac i majka rekli da ne mogu tamo.

Nakon što su ušli u kuću, oni su se totalno raspojasali pa su najpre popili sav alkohol koji su uspeli da nađu, a onda su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << skinuli i odali se maratonskom seksu.

A sve su to prenosili uživo na Fejsbuku.

Srećom za devojku i njenog oca, video je brzo uklonjen sa Fejsbuka, ali kao što to dobro zna bilo ko, pošto je nešto objavljeno na internetu, to obično u nekom obliku dugo ostaje na internetu.

Tako se skraćena verzija od desetak minuta njihovog seksa može pronaći na brojnim porno stranicama.

dad? pic.twitter.com/MgtlDb0U7f

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.