Odgovor novih članova Akademskog pozorišta SKC-a

Izvor: Šumadija Press, 24.Maj.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor novih članova Akademskog pozorišta SKC-a

Celovečernjim programom pod nazivom „Šta je ovo, pobogu,brate?“ predstaviće se sutra (ponedeljak, 25. maj, 20,00, sala PMF-a) novi članovi Akademskog pozorišta SKC-a.

Nekoliko manjih scena naših poznatih autora – Branislava Nušića, Duška Radovića i Gordana Mihića – čine zanimljivu i komičnu celinu u kojoj se kriju odgovori na mnoga pitanja.

Kako deca zamišljaju odrasle ljude, svoje roditelje i autoritete, dokle smo stigli u potrazi za sigurnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << i lepšim životom, ko nam radi o glavi, ko sedi u ministarskim foteljama, ko su vladari koji odlučuju o našim sudbinama – neka su od pitanja na koja će odgovore pokušati da daju mladi glumci Akademskog pozorišta SKC-a. Autor programa je Miroslav Petrović, a ulaz je slobodan.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.