Izvor: Danas, 07.Okt.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odblokiran račun preduzeća

Predstečajni postupak u javno-komunalnom preduzeću "Stan" je produžen do 12. novembra i na taj način sud je juče dao preduzeću više od mesec dana dodatnog roka za rad na reorganizaciji i traženju načina za prevazilaženje teškog finansijskog stanja.

Osim ove odluke, na snazi je i privremena mera suda, koja sprečava izvršitelje da rade prinudnu naplatu u JKP "Stan", a odblokiran je i račun preduzeća.

- "Stan" sada radi "punom parom" i nema mesta zlonamernim >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << navodima koji se pojavljuju u javnosti kako će firma biti "ugašena", "prepuštena stihiji" i "otići na doboš". Radnici su svakodnevno na terenu, na usluzi građanima Novog Sada, a menadžment našeg preduzeća ulaže maksimalne napore da se izađe iz krize koja je zatečena i traje već godinama, istakao je direktor JKP "Stan" Goran Zarić.

Radnicima JKP "Stan" i pored nagomilanih dugovanja i teških uslova za poslovanje, u protekla četiri meseca zahvaljujući naporima direktora i njegovih saradnika isplaćene su tri zaostale zarade, a posao se odvija nesmetano u svim segmentima rada. Rad na reorganizaciji i izvlačenju preduzeća iz krize već tri godine pomaže Grad Novi Sad, čiju podršku očekujemo i u budućnosti, navodi e u saopštenju ovog preduzeća, putem kojeg se i apeluje na sugrađane da "ne padaju pod uticaj pojedinaca iz sindikata i političkih organizacija koji očigledno pokušavaju da iskoriste teško stanje u našem preduzeću kako bi ostvarili sitne lične interese".

.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.