Odbijen Šešeljev zahtev da prisustvuje sednici Skupštine

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijen Šešeljev zahtev da prisustvuje sednici Skupštine

Ištvan Pastor saopštio je da, prema skupštinskom Poslovniku, ne postoji mogućnost da bude udovoljeno zahtevu predsednika i potpredsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da prisustvuju sutrašnjoj sednici te skupštine.

Predsednik Skupštine Vojvodine je posle sednice Skupštinskog Kolegijuma, nakon obavljenih konsultacija i iznesenih stavova, naveo da "ne postoji poslovnička mogućnost da se udovolji zahtevu dr Vojislava Šešelja i Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Mirčića da prisustvuju sutrašnjoj sednici skupštine AP Vojvodine", stoji u saopštenju Biroa za odnose s javnošću pri Pokrajinskoj vladi.

Pastor je održao sednicu skupštinskog Kolegijuma na kojoj se, u okviru priprema za sednicu, raspravljalo i o zahtevu Šešelja i Mirčića da prisustvuju sednici pokrajinskog parlamenta u svojstvu građana, navedeno je u saopštenju.

Radikali su ranije zatražili od Pastora da nosiocu poslaničke liste SRS-a Šešelju kao i Mirčiću omogući da prisustvuju sednici Skupštine Vojvodine 23. decembra, na kojoj će biti razmatran predlog pokrajinskog budžeta za narednu godinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.