Od septembra jačanje opozicionog bloka

Izvor: Beta, 29.Avg.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od septembra jačanje opozicionog bloka

BEOGRAD, 29. avgusta 2014. (Beta) - Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je u petak u Beogradu da od septembra kreće jačanje opozicionog bloka u Srbiji i da je sada najvažnije da opozicija odbrani izbornu volju gradjana Vojvodine i pokrajinsku vladu.

"Siguran sam da će prava opozicija i stranke koje imaju iste ili slična programska opredeljenja stati u zajednički front i neće dozvoliti da naprednjaci uzmu Vojvodinu. Siguran sam da stranke koje su nastale >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << iz DS ili koje su programski i ideološki bliske DS nikako neće praviti bilo kakav dogovor sa SNS", kazao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

Potpredsednik DS koja vodi pokrajinsku vladu, rekao je da bi opozicioni blok trebalo da bude baziran na jasnim programskim opredeljenjima.

"Moramo napraviti jasan program i ponudu gradjanima Srbije. Personalne stvari su potpuno nebitne u ovom trenutku. Najvažnije je da opozicija učini sve što može da odbrani izbornu volju gradjana Vojvodine i pokrajinsku vladu. Sve ostalo u smislu opozicionog ujedinjavanja će doneti jesen", istakao je Stefanović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.