Od najboljih prijatelja do rivala: Džordž Kluni i Bred Pit u svađi?

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od najboljih prijatelja do rivala: Džordž Kluni i Bred Pit u svađi?

Dva glumca sukobili su se oko prava za ekranizaciju knjige "Law of the Jungle", koja se bavi zagađenjem ekvadorske džungle.

Dva dobitnika Oskara i nekada najbolji prijatelji, Bred Pit (51) i Džordž Kluni (54) postali su ljuti rivali zbog poslovnog dogovora koji je krenuo po zlu.

Iako je Kluni žarko želeo da dobije filmska prava, na njegovu žalost dobio ih je Bred.

- Kluni je očajnički želeo projekt. Brad je to znao i bez obzira na to uzeo filmska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prava. Pit je pokušao da ubedi Džordža kako to nije ništa strašno uz komentar: "Čoveče, to je samo posao" - izjavio je izvor, i dodaje da Kluni ne može da oprosti Pitu, te da misli da je on veliki folirant.

Njihov sukob uticao je i na njihove supruge, Anđelinu Džoli (39) i Amal Kluni (37) koje su počele da izbegavaju jedna drugu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.