Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2017, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustave na dionici puta Doboj-Tuzla zbog miniranja

BANJALUKA - Na dionici puta Doboj-Tuzla, lokalitet kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije, saobraćaj će danas biti povremeno obustavljan zbog izvođenja minerskih radova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će biti obustavljan od 12.00 do 16.00 časova, najviše u trajanju od pet minuta.

Zbog radova na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor izmijenjen je režim saobraćanja u zoni ukrštanja sa istoimenim magistralnim putem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vozila će do 31. avgusta prolaziti u oba smjera, sa ograničenjem brzine kretanja do 20 i 40 kilometara na čas.

U toku je sanacija kolovoza kroz Trebinje na dijelu magistralnog puta M-6. Teretni saobraćaj iz pravca Ljubinja usmjeren je na kružnom toku desno, preko Ulice trebinjskih brigada i Kamenog mosta prema Bileći, a iz pravca Bileće lijevo preko Kamenog mosta i Ulicom trebinjskih brigada.

Na dijelu magistralnog puta Brčko-Bijeljina, u rejonu Ljeljenče, u toku je izgradnja-rekonstrukcija propusta u trupu puta, zbog čega će vozila saobraćati naizmjenično jednom trakom.

Zbog izlaska mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj, izmijenjen je režim saobraćanja na regionalnom putu Prnjavor-Stanari, sekcija Prnjavorska petlja.

Na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, i R-476, dionica Ukrina-Gornja Vijaka, vozila zbog aktiviranog klizišta saobraćaju naizmjenično jednom trakom.

U Federaciji BiH vozila jutros saobraćaju po suvom i mjestimično vlažnom kolovozu.

Zbog visoke dnevne temperature preporučeno je da se na duža putovanja kreće u ranim jutarnjim ili večernjim časovima.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.