Obraz i SNP Naši najavili protest protiv Vučića

Izvor: B92, 30.Avg.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obraz i SNP "Naši" najavili protest protiv Vučića

Organizacije Obraz i SNP Naši najavile su da će 6. septembra organizovati protest protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Te organizacije su prethodno saopštile da će u ponedeljak protestovati protiv izbeglica sa Bliskog istoka, ali je to okupljanje policija zabranila.

Vođa pokreta Obraz Mladen Obradović rekao je za B92 da protest koji je zabranjen nije bio protiv migranata, već da je reč o protestu protiv "licemerne politike EU koja je uništila Irak, Siriju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Avganistan, a želi da tu nevolju natovari na pleća srpskog naroda".

"Za nedelju 6. septembar zakazan je novi protest protiv diktature (premijera Srbije) Aleksandra Vučića", rekao je Obradović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.